orkar inte blogga

det var inte längesen jag började blogga men helt ärligt så tror jag att jag kommer sluta blogga igen. tycker det är riktigt tråkigt faktiskt haha. så förvänta er inte någon mer bloggning här. däremot så kan ni börja följa mig på instagram. där heter jag floramimimaria !
ha det så bra puss!

tinade tår

Usch och fy vad kallt det var på träningen. Efter tio minuter började känseln i tårna försvinna och efter ytterligare en kvart var det kört. Mina tår var stelfrusna och jag kunde varken gå, springa eller skjuta. Efter en jättevarm dusch började de äntligen tina upp långsamt och nu kan jag faktiskt känna dom. Men nu ska jag ta något att äta och sen ska jag sova för jag ska upp vid sex i morgon...


20.30

Påbörjade en städning av mitt rum men jag kom bara halvvägs. Hade även tänkt att fixa mina naglar innan träningen men jag tror inte att jag hinner det eftersom jag måste städa klart först... Har okönaste träningstiden på torsdagar, halv nio till tio. Klockan tio vill man vara hemma och fixa det sista innan man ska sova men istället kommer man hem helv elva och då har ma inte ens duschat. Nu brukar det inte bli så att jag lägger mig lite efter tio vanliga dagar men jag önskar att jag gjorde det. För jag är alltid så extremt trött när klockan ringer kvart över sex så jag känner att jag behöver sova lite mera. Meeen jag ska fortsätta med städningen nu i alla fall.

wake up

Vaknade för en stund sen och ser att det är frost ute. Nu är verkligen det varma härliga vädret borta och vi kommer få vänta ett helt år tills det kommer tillbaka. Snart ska jag gå ner och göra frukost och är extremt sugen på pannkakor men jag vet inte om jag hinner göra det. Antagligen så hinner jag inte men då gör jag kanske det imon eller i helgen.


fall asleep

Är så himla trött nu, känns som att jag inte har sovit på en vecka och ändå har jag haft sovmorgon i två dagar. Imorgon ska jag upp rätt så tidigt och sen åker jag och linn till våran prao. Älskar våran prao för det enda vi gör är att äta kakor, packa lådor och göra norska odrar. Egentligen är det inte så jättekul men det är inte särskilt ansträngande plus att alla är så snälla som jobbar där. Men nu sär det dags att sova i alla fall, natti!

solen skiner

 
Vaknade åtta idag av att min katt hoppade upp i min säng och försöke lägga sig i mitt ansikte. Efter ett tag lyckades jag få bort henne och då somnade jag om och sov i två timmar till. Nu har jag precis ätit frukost och ska snart gå ner och duscha, efter det blir det att plugga lite och sen får jag se vad jag hittar på.

trötta ögon

kom hem från Linn för nån timme sen och har börjat kolla i lite broschyrer. blir bara mer och mer förvirrad ju mer jag läser. är ledig imon så jag ska passa på att plugga lite och kolla i lite fler kataloger och broschyrer. nu är jag i alla fall riktigt trött och det typ bränner i mina ögon eftersom jag försöker hålla dom öppna. har även värk under fötterna och i axlarna eftersom jag har gått runt och burit så mycket grejer så det ska bli så skönt att sova nu. sov så gott!


heaven 23

hej! vid ett idag åkte jag och Linn in till svenska mässan för att gå på gymnasiemässan. Vi va där i typ två timmar och gick runt med minst 40 påsar från massor av skolor. tillslut var vi och några andra så trötta att vi la oss och sov i en hög med fatboys haha. Sen gick jag Linn och Oskar till mc donalds och åt medan vi väntade på våra mammor. sen när dom kom gick vi några rundor till på mässan och nu sitter vi på heaven 23 och har det jättemysigt. Uppdaterar sen när jag kommer hem, puss!


börjar blogga igen

 
För ungefär tre veckor sedan bestämde jag mig gör att börja blogga igen och sen dess har jag försökt fixa en fin design. Jag vet helt seriöst inte hur många gånger jag har gjort om den men nu så är jag äntligen klar i alla fall. Den blev inte så så jag ville men det får duga så länge i alla fall. Hade heslt velat ha bolgg.se istället för webblogg.se men det var redan upptaget så jag tvingades att ta webblogg. Anledningen till att jag inte ville ha webblogg är att det är så svårt att stava till haha. Det blir alltid ett G eller B för mycket  så man måste skriva om det mist 20 gånger innan det blir rätt men jag får hoppas att jag vänjer mig. Nu ska jag gå upp och äta frukost men jag uppdaterar sen!
 
 


FLORA MIMI MARIA