despicable me

Igår var jag oc Malva på bio och såg Dumma mej 2 och den var verkligen hur bra som helst! Bästa animerade filmer jag någonsin sett. Vi hade sett på ettan precis innan vi gick på bion och den är också jättebra. Fick tårar i ögonen på slutet av både ettan och tvåan, alla är så himla söta och så blir allt så bra i slutet så jag blir jätterörd typ haha. Men måste säga att den verkligen är värd att se, även om man inte gillar barnfilmer så myckeeeet.
 

new bikini


#yoloswag


favoriter


gold x

 

did you know?

Jag börjar se på nya serier jätteofta men jag tröttnar nästan alltid efter två eller tre säsonger.
 
För typ två månader sen lärde jag mig knäppa med fingrarna och nu gör jag det automatiskt hela tiden, det har typ blivit som ett tix. aaaasjobbigt!
 
Jag lyssnar ALDRIG på radio, tycker 99% av alla låtar som spelas där är helt värdelösa.
 
Jag vill jättegärna se skräckfilmer så jag sätter på dom men jag måste stänga av dom nästan direkt eftersom dom är för läskiga.
 
Jordgubbar är helt seriöst det godaste som finns, älskar det mest av allt.
 
Jag hade tyckt det varit så kul att ha ha på sig sånna kläder som Carrie har på sig The Carrie Diaries.
 
Jag kom in på Polhem, så där kommer jag börja i höst.
 
Jag har en katt som är helt svart förutom en liten vit fläck på magen som ser ut som ett hjärta.

Jag är jättekänslig och gråter nästan alltid till filmer. Jag gråter inte bara när det är sorgligt utan jag gråter när folk är lyckliga i filmen också haha.

Får nästan alltid panik på mitt hår och sätter upp det i en "boll".
 
Jag hatar att ta bort mitt smink på kvällen, blir helt seriöst deprimerad av att tänka på det.
 
 
 
 

resultatet

Tyvärr måste jag säga att den inte var särskilt god. Men konsistensen var precis som mjukglass!


you can find me here

instagram: floramimimaria (hade en annan instagram förut men jag gjorde en ny eftersom 80% av alla mina föjare var random personer)
 
tumblr: sunburneddreams.tumblr.com/
 
polyvore: http://floramimimaria.polyvore.com/
 
twitter: floramimimaria
 
 
 
 

fake waves

 
 

egen mjukglass

Igår upptäckte jag och malva att man kunde göra egen mjukglass och då var vi självklart tvungna att testa. Så just nu håller vi på att göra mjukglass!


we'll be coming back

 
För någon dag sen bokade vi en resa till Mallorca så dit ska vi åka om några veckor, så underbart!
 

spring breakers

I förrgår var jag och såg Spring Breakers med Linn på bio. Hade sett fram emot att se den i mer än ett halvår. Tyvärr så måste jag säga att den filmen inte var särskilt bra, den vara bara helt konstig. Den var helt osammanhängande, det var som en trailer som höll på en och en halv timma. Det var liksom massa klipp som kom i helt fel ordning kändes det som. Men även fast den var så konstig blev den ändå bra eftersom ashley benson, vanessa hudgens och selena gomez va med haha. Så jag ångrar inte att jag såg den! 
 
 
 
 

turn around

 
 

130626


fotbollsskolan

Idag var det sista dagen på fotbollsskolan och just nu är jag helt slut. Har stått och skrikit konstant hela dagen plus att det ösregnade hela tiden. Inte kul över huvud taget! Men barnen va söta i alla fall haha. Upptäckte förut att dom hade tagit min mobil och tagit massa egopics med min mobil och jag tog inga bilder så jag lägger ut några av som bilderna haha!


hejsan

Har verkligen inte orkar blogga de senaste dagarna men ska försöka blogga mer nu. Igår jobbade jag först från åtta till tre och sen träffade jag Linn och Bella! Har inte träffat nån av dom på jättelänge så det va jättekul att se dom! Idag ska jag också jobba och sen får vi se vad jag hittar på!


sommardag

Idag har det verkligen varit sommar, hur varmt som helst och massor av sol. Åkte ut till valön också och direkt när vi kom hit badade jag för första gången i havet. Det var tyvärr helt fruktansvärt kallt. Annars har jag, malva och våra kusiner kört lite vattenkrig och jage-bage. (detta inlägget skulle kommit upp i torsdags men det var så dålig täckning att det inte gick att lägga ut ett inlägg alls)


what a messy hair

 

beach blonde

 
 
 
 

svarar

Var har du gjort din header?
I photoshop! :)
 
 
var gör du alla collage, dom är as fina???
Tack jag gör dom på polyvore, en hemsida som faktiskt är jättebra!
 
Det går inte att se collagen när man är inne på mobilen bara när man är inne på datan det skulle va jätte snällt om du kunde fixa det.
Jag vet, märkte också det... men jag tror att det ska funka nu!:)
 
 
 
 

painting under the sun


that dress

that dress

packat lite

Idag skulle jag och pappa egentligen åkt till valön, min farmor och farfars sommarställe men det blev inte så utan vi åker imon i stället. Men jag tänkte att det lika gärna va bra att börja packa nu så det är vad jag har gjort den senaste timmen. Nu ska jag försöka hitta en bra film att se, hade velat se på Carrie diaries men jag har redan sett klart hela säsongen eftersom det bara va 13 avsnitt. Måste bara säga att den serien är verkligen hur bra som helst. Den kommer på delad tredje plats med 90210 efter PLL och GG haha. Så om ni ska börja se nån ny serie se den!


balen 2013

 
 
 

It's all about the colours

 
I'ts all about the colours

jordgubbsfrukost


Oh look, a butterfly!

 
Oh look, a butterfly!
 
 

the colour red

 

MBMJ

 
Fick denna klockan som prestent när jag slutade nian. Har velat ha den så himla länge och nu äntligen är den min!

hello djungle

 

lite nytt


Liseberg

Idag åkte jag och min lillasyster till Liseberg. Har inte varit där på jätte länge så det var faktiskt jättekul. Först var vädret helt okej men sen började det ösregna så det va typ omöjligt att gå utomhus så vi var tvungna att åka hem. Vi kom hem vid tre ungefär och då var jag hur trött som helst så jag tänkte vila lite. Självklart somnar jag då och sover ända till klockan åtta, så nu kommer jag aldrig somna i kväll haha.


myskväll

Är just nu med Linn och Bella och för en stund sen kom Fabian, Felix och Oskar också. Taket på växthuset är lite skevt och när det regnade förut regnade det in i sängarna så det va inte så kul men annars är det mysigt haha.


lördagen den 15

Just nu sitter jag och väntar på att Linn och Bella ska ha ätit klart för vi ska ha en liten sleepover i mitt växthus. Hela golvet är täckt med madrasser så det kommer bli som en enda stor säng, så undrebart. Igår kväll gick jag, linn och bella till blacktjärn och var där med massa kompisar. Det var svinkallt och blåste hur mycket som helst så vi vara bara där en liten stund. Sen gick vi i alla fall och spelade basket med några men det var också väldigt kallt så det slutade med att vi gick hem till Albin. Senare så sov jag och bella hos Linn och vi åt massa glass, rocky road. Godaste som finns!!!!!!!!
 
 
 

skolavslutning 2013

 
 
 

en aning trött

Hejhej! Jag har inte bloggat de senaste dagarna för jag har varit så himla trött. Har bara legat i min säng och kollat The Carrie diaries. Hade tänkt att lägga upp alla bilder från balen och skolavslutningen men iPhoto har slutat fungera på min dator så om jag har riktigt otur är alla mina bilder borta. Om alla bilder är borta kommer jag gå in i någon sorts depression så jag hoppas helt enkelt att dom är kvar.


slutar nian

Nu har vi slutat nian! Har haft en jättebra avslutning och sen i kväll ska vi ha bal vilket ska bli hur kul som helst. Har tagit massor med bilder men visar dom lite senare!


niornas lunch

Dagen innan skolavslutningen har alltid niorna en typ fin lunch så det hade vi idag. Det var faktiskt jättemysigt och det var efter den lunchen som jag började fatta att vi faktiskt slutar imon. Har känt nästan alla i min klass i tio år och nu kommer jag aldrig mer se dom. Det är inte så att jag är asbra kompis med alla men det är ändå jättesorgligt. Men det ska i alla fall bli hur kul som helst men avslutningen och balen i morgon!


sista skoldagen på ugglum


10 juni

Idag i skolan hade vi vandring och då skulle vi gå från kåsjön till skatås. Det var ite överdrivet jobbigt när man gick men när jag kom hem var jag helt slut. Jag orkade inte lyfta på mina ben, helt sjukt va det haha. Jag träffade i alla fall Linn en liten stund och sen efter det har jag städat mitt rum. När jag städar så går det så fruktansvärt långsamt så jag har redan städat i tre timmar kanske men jag är fortfarande inte klar. Efter jag har städat klart ska i alla fall äta lite jordgubbar och se på nikita eller 90210.
 
 

summer feelings

 

madagaskar

Jag och Linn spelade Madagaskar 2 på Playstation men efter tio minuter upptänkte vi att alla knappar inte fungerade så nu vet vi inte vad vi ska göra....


kalas

Just nu har vi kalas för mamma som fyllde år för ett tag sen. Efter det ska jag spela match och sen ska jag direkt iväg till en tjejmiddag.


coloursplash

                 

yesterday

Bloggade typ inget igår men hade fullt upp hela dagen. Fixade bl.a. mina naglar iför balen och nu är dom hur fina som helst! På kvällen gick jag och Linn till härlanda och träffa massa folk, jättekul var det!


beach flower

                beach flower

picknickfestivalen


Sveriges nationaldag

Just nu är jag på picknickfestivalen med Linn, Alice och Alice. Vi har varit här i typ 3 timmar och det är jättemysigt dock är det väldigt varmt. Man sitter helt seriöst och smälter bort!


fråga

Vet du vart bilden är ifrån? Är den tagen på en strand i Cypern?
Jag tog den bilden när vi var i Mallorca! :)
 

dr.denim

Fick en fråga om var jag köpte shortsen och vad dom kostade och jag köpte dom på firruci och jag har för mig att dom kostade 349.
 

130604


new

Köpte en bikiniöverdel, ett par solglasögon och svarta dr.denim shorts!


triumf

Istället för att ha språkval gick alla nior till triumf. Efter det skulle vi bara lämna in våra teknikböcker och sen fick vi sluta så jag Linn och Bella åkte in till stan.


två bilder


lilla älsklingen

https://cdn2.cdnme.se/3930740/6-3/pic_51ab4a61ddf2b33a27b340b5.jpg" class="image">


det blev ett bad

JAG BADADE IGÅR! Trodde inte jag skulle våga men det gjorde jag haha. Efter vi hade badat var vi kvar i härlanda ett tag och så träffa vi några andra där också. Sen drog jag, Bella, Linn och några fler till utsikten och va där ett tag. Hade det i alla fall väldigt kul igår! 

Tog inga bilder så lånade bilderna från Linns blogg.


första doppet?

Snart kommer Bella hit och sen om en stund ska vi, Linn, Lukas och Albin gå och bada. Jag vet fortfarande inte om jag kommer våga hoppa i för det känns som om det är extremt kallt i vattnet men vi får se. 
 
Min fina lillasyster förra året när vi va på Mallorca.

äckel väder

Spelade match förut och i början var det 27 grader och det gick knappt att andas. Sen helt plötsligt regna och dom regndropparna var det största jag någonsin sett, dom va lika stora som kulor kändes det som. Det var verkligen det sjukaste jag har sett! Matchen blev i alla fall 0-0 så det va ändå helt okej!


helg igen

Igår efter skolan gick jag Bella och Linn hem till Linn och gjorde klart våran NO film. Haha så himla ful bliev den! Senare på kvällen träffa jag Linn och vi gick till ip och träffa vi massa kompisar. Idag ska jag spela match och kommer helt seriöst dö för det är ca 100 grader i solen, så jag är alltås riktigt taggad! 


FLORA MIMI MARIA