cray cray

Har varit sjuk nästan hela veckan men lyckades bli frisk nu till helgen. Igår var jag hemma hos Vanja på tjejmiddag och temat va crazy. Haha riktigt snygga var alla! Men det var i alla fall riktigt kul. Nu ska jag om en stund gå till Bella som ska ha födelsedagsbrunch.


23 NovemberIgår var jag hos Linn som hade fest. Jättekul var det verkligen! Idag har jag träning men vet inte om jag ska gå på den, får se om jag orkar. Annars så blir det en riktig deg lördag!

stress


Har största paniken inför historia provet vi har imon. Kan inte allt på långa vägar. Måste även hinna träffa Linn en liten stund också så jag kommer få stressplugga hela kvällen. Men a det kommer i alla fall vara skönt imon när det är över. Vi ska även till Liseberg med klassen imon på föreläsning och sen efteråt får vi antagligen stanna kvar en stund. Har verkligen börjat längta till julen nu så det blir perfekt tajming med Jul på Liseberg!

in till stan

Sitter just nu och väntar på att Linn ska sluta. Ska åka in till stan en liten kortis och bland annat köpa ett nytt lås. Var tvungen att knoppas upp mitt gamla eftersom jag lyckades låsa in båda mina nycklar i skåpet... Och just nu har jag typ ett dagbokslås och det är inte så jätte inbrottssäkert haha. Det går typ seriöst att dra av det.
ledig dag


Sitter just nu och håller på att skriva min novell. Mist halva ska vara klar i morgon och jag kommer inte på något att skriva över huvud taget. Om en timma ungefär ska jag åka till skolan och ha utvecklingssamtal och sen kanske jag åker till stan ett tag om jag hinner!

vardag igen

Helgerna går verkligen alldeles för snabbt. Nu är det en lång jobbig vecka som man måste ta sig igenom och från och med denna vecka kommer vi minst ha ett prov varje vecka i flera veckor framåt.... Imorgon är det dock utvecklingssamtals dag så alla är lediga förutom när man har sitt utvecklingssamtal, så det ö riktigt skönt. Dock så kommer jag behöva plugga en hel del men man behöver i alla fall inte gå upp tidigt. 
I helgen hade vi klassfest och det var faktiskt rätt så kul även om det va riktigt stelt i början haha. Men allt kaosade o polisen och ambulansen kom så den varade inte jättelänge men det va ända kul! farsdag


Idag är det ju som sagt farsdag så vi åkte hem till morfar där vi åt middag och tårta. Efter det åkte vi hem till farfar och sa grattis till honom också. Sen efter jag kom hem har jag städat och fixat i mitt rum och nu ska jag se på bron innan jag lägger mig.

sleepover


Igår kväll åkte jag hem till Lovisa och va där med Elin, Emma, Olivia och Elsa. Vi hade degigaste kvällen och det va jättemys och sen sov vi där. Nu sitter jag på bussen påväg hem och ska snart åka till morfar och "fira" farsdag.

väntaaar

Sitter just nu och väntar på att linn ska sluta så att jag kan åka hem tillsammans med henne. Sen när jag kommer hem är det plugg som gäller som vanligt... 
skolkatalogenSkolkatalogen har äntligen kommit!!! Har spenderat två timmar hemma hos Linn och kollar igenom den haha lol.

cupcakes

 

plugga igen


Asså fyyyy, hur segt är det inte att man måste börja plugga igen?!! Önskar verkligen att lovet var mycket längre. Förut var jag i alla fall ute och gick en mysig promenad med linn och bella men jag måste verkligen sätta igång med pluggandet nu..

några dagar

Har inte orkat blogga något dom senaste dagarna, men nu ska jag försöka komma igång igen. Ovanför är lite bilder från veckan! I torsdags och fredags var jag i Malmö med familjen och påvägen hem åkte vi förbi ullared, herregud vilket kaos det är där asså. Fick seriöst panik, överallt var det massor med folk och stora högar med saker. Sen i onsdags fixade jag, Linn och Bella en brunch och så kom några av tjejerna i våran gamla klass. Det var verkligen jättekul att träffa alla igen!! 


FLORA MIMI MARIA