gotta be good

 

massa plugg

Denna vecka är ingen rolig vecka för vi har hur mycket plugg som helst. Vi har två prov, en redovisning plus läxor... Tog en paus i pluggandet förut och försökte mig på att baka bars, vet inte riktigt hur dom kommer smaka för jag följde inget recept. Jag bara la i saker som verkade goda haha!

Två bilder från idag.



ester

givet att gå till ester efter lunchen och köpa kakooor!



två favoriter

Fick dessa två när jag fyllde år och dom har blivit riktiga favoriter! Håroljan är både bra och luktar hur gott som helst och body lotionen luktar också jättegott.
 
 
 
 

äntligen

 

från igår

Här är lite bilder från igår när vi va hos Amanda. Först hade vi jättemysig tjejmiddag och sen kom det lite boys också. Jättekul var det!



fredagen

Igår efter att jag hade slutat skolan åkte jag in till stan med amanda och arta. Vi gick och fika på EH och satt och pratade en stund. När jag kom hem lite senare åkte jag hem till bästa alice. Hade inte träffat henne på så länge så det var verkligen på tiden att vi träffades nu. Vi satt och pratade jättelänge och sen satte vi på en film men vi var så trötta att vi båda somnade haha. I morse så såg jag klart filmen och den var så himla bra och jag satt bara och grät. Charlie st. cloud hette den, riktigt värt att se den. Zac Efron är även med vilket gör att flmen är ännu bättre!!!
 
Två manar i en smäll, haha.

softa kaj





my girlzzz

Igår på kvällen åkte jag och några andra tjejer hem till Jasmine. Vi köpte massa godis, glass och chips och hade mysigaste myskvällen. Träffade massa som jag inte träffat på ett bra tag så det va jätteroligt! Tog typ 200 bilder men här kommer några.






tumblr





love you

 
 

gossip girl

Asså hur bra är inte gossip girl? Började att se om hela serien igen förut och det är verkligen den bästa serien som finns. Den slår alla andra hundra gånger om! Så har ni inte sett den så SE DEN, ni kommer verkligen inte ångra er!
 
 
 
 
 
 
 

Nollningsfesten

Hade skrivit ett jättelångt inlägg men den nya blogg.se appen är sämst och stänger av sig hela tiden så inlägget försvann. Men igår var i alla fall nollningsfesten och det var verkligen hur kul som helst. Något man sent kommer glömma haha! Innan festen var jag även hos Amanda vilket var väldigt roligt det med. Ska bli så kul på måndag när man kommer tillbaka till skolan och se hur alla på hela skolan undviker varandra haha, eller alla som va på festen i alla fall! 
 




iPhonebilder

Fick en fråga om hur jag redigerade bilderna jag tar med iphonen. Först redigerar jag bilden i Camera+ med två effekter och sedan i Picfx med en effekt. Här är en bild som är redigerad så!




hejhej

Har inte orkar blogga på ett tag för det har varit så himla mycket grejer på senaste, både nollning och massor av läxor. Men nu ska jag försöka blogga mer igen! Jag kan börja med att säga nollningen var hur rolig som helst, en av dom roligaste veckorna i mitt liv nästan haha. Dock så va dödsnollningen helt fruktansvärd, var nära på att spy flera gånger! Bla skulle vi köra ägget, först knäcker man ett ägg i nåns mun och sen ska man skicka vidare ägget med bara munnen, asså fyfan säger jag bara! Men allt annat på nollningen va väldigt roligt.

Idag slutade vi mycket tidigare Än vanligt eftersom engelska lektionen var inställd. Så jag, Amanda, Elsa, Elin och Arta åkte in till stan ett tag. Jag hittade två tröjor och ett par skor, dock så hitta jag inget att ha på fredag för det va därför vi åkte in egentligen men men. Just nu sitter jag och äter kladdkaka och ska snart börja göra lite läxor!


nollkamp

Idag var det på nollningen hade vi nollkamp. Det va inte så jättekul faktiskt men det är så härlig stämning hela tiden så det blir rätt kul ändå. Igår däremot var helt fruktansvärd, gick ständigt runt och var skräckslagen över att jg skulle få äta något äckligt. Det var lixom folk som spydde för de åt så äckliga saker! Sen blev man även dränkt i sirap, ketchup, senap, majonäs, mjöl, gammal filmjölk, ägg, chilisås och smör m.m. Alla gick och badade i fontänen efteråt men ändå så luktade man så himla äckligt. Det va till och med några som satt och höll för näsan när vi åkte buss haha. Men om man bortser från den rädslan jag hade var det väldigt kul faktiskt!


130904


nollningen dag 1 & 2

Har inte kunnat blogga senaste dagarna för det har varit fullt upp hela tiden. Efter skolan har jag bara haft någon timme på mig att äta och fixa grejer till nollningnen som börjar på kvällen. Men just nu så har jag sovmorgon ända till tolv så därför hinner jag blogga lite! Nollningen började i alla fall i måndags med morgongympa 07.30. Där var vi tvugna att ligga på marken i regnet samtidit som dom kaste ännu mer vatten på oss, väldigt torr var man efter det kan jag säga. Jag var öven tvungen att äta kaviar och det var något av det värsta jag varit med om, var hur nära som helst på att spy (men som tur va gjorde jag inte det). På alla raster gick man ut och gjorde lite smågrejer för att samla poäng, t.ex bära nollares väskor, dansa och sjunga. På kvällen hade vi vattenkrig och kuddkrig. Kuddkriget va inte jättekul för man fick typ bara ont och allt va typ kaos men vattenkriget var mycket roligare. Dock så var det helt fruktansvärt kallt så det kändes som om ens tår skulle frysa sönder.
 
Dagen efter, alltså igår så var det mprgongympa igen. Dock inte alls lika blött, utan vi gjorde lite olika lekar så som till exempel stönbock haha. På kvällen så var det försäljningsdag och vi skulle samla in pengar till våran nollningsfest. Försäljningen var verkligen hur kul som helst! Jag, Linn, Kristina och Jasmine gick runt och sålde kramar och massage och vi städade till och med en toallet i en affär hahah men vi tjänade ihop cirka 150 kronor. Vi höll på att sälja i ungefär tre timmar och när vi var klara hade vi tjänat ihop 9500 kronor, vilket var mer än vad både 96:orna och 95:orna hade gjort så nu kommer nolningsfesten bli riiiktigt najs. 
 
 
 
Jag har inte tagit några bilder själv men det är en kille som är "fotograf" för nollningen och detts är några av dom bilderna!
 
 

tagga nollning

I morgon börjar nollningen, usch och fy! Jag vill verkligen inteeee, men det är förhoppningsvis lite roligt i alla fall. Imorgon börjar i alla fall nollningen med morgongympa klockan halv åtta, taggataggatagga!!!!


gör egen pesto


gårdagen

Just nu ligger jag i min säng och väntar på att Bella ska vakna. Jag har väntat i typ 20 minuter så vaknar hon inte snart kommer jag gå och väcka henne för jag orkar inte vänta mer haha. Men igår så va jag i alla fall med Linn och Bella. Först så skulle vi på en fest i långedrag men i sista sekunden blev den inställd. Då skulle vi istället till en fest i Torslanda men det blev inget med det heller så tillslut blev det att vi åkte till en annan fest i backatorp. Det va rätt najs där men när vi skulle hem tog det nästan en och en halv timma. För vi missa våran buss och då tog vi en annan fast då var vi tvungna att gå en jättelång bit men tillslut kom vi hem i alla fall haha.



FLORA MIMI MARIA