polhem

Hej hej! Jag är väldigt intresserad av att börja på polhem och skulle ha uppskattat om du kunde svara på ett par frågor! 1. Är det mycket fester på polhem? 2. Hur är gympan? 3. Är det väldigt mycket plugg och svårt att få bra betyg?
 
1. Jag skulle säga att det är rätt så mycket fester på polhem. Det finns ju en fest kommitté som fixar fester för hela skolan, bla nollningsfesten och sen kommer vi snart ha en julfest också så dom fixar en del fester. Men sen så är det rätt många andra fester också som inte är för hela skolan utan dom är lite mer "privata" typ eller vad man ska säga haha. Nu i början har nästan alla klasser klassfester också så just nu i början är det mycket men det kanske inte riktigt är lika mycket sen. Men jag tror ändå det kommer vara en hel del fester sen också!
 
2. Vi har inte haft så jättemånga idrottslektioner än men dom vi har haft tycker jag har varit bra. Vi har idrott en gång i veckan på Lundystrand men vi har även haft lektioner på friskis och svettis och på rambergsvallen. Vet inte riktigt vad jag ska säga mer haha men jag tycker i alla fall att gympan är bra på polhem!
 
3. Det är en hel del plugg det måste jag erkänna men det är inte så mycket att man inte klarar av det. På min förra skola hade vi också mycket plugg så jag tycker inte att det är jättestor skillnad. Ännu har vi inte fått några betyg så jag vet inte om det är lätt eller svårt att få bra betyg men jag gissar på att om du pluggar mycket så får du bra betyg.
 
För övrigt så tycker jag polhem är hur bra som helst, ångrar inte att jag valde den en sekund. Bästa skolan är det och sen så har jag fått bästa klassen också, kunde nog inte blivit bättre! 

Kommentarer ♥ (0)
2013-10-20 ♥ 15:45:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

FLORA MIMI MARIA